Stick2dance

In onze ruime en lichte studio staan 9 danspalen, die desgewenst weggehaald kunnen worden.
Daarnaast hebben wij in onze studio ook een omkleed gedeelte met grote make-up tafel, een shop en een eigen toilet en keuken.
Onze studio is te vinden op de eerste verdieping van het Mirror Centre, direct gelegen naast het Muiderpoort station in Amsterdam.

 

 Marjolein
Trotse eigenaresse van Stick2dance.
Volgde haar eerste les paaldansen bijna 15 jaar geleden en is nooit meer gestopt!

In 2012 werd zij eigenaresse van paaldansschool Chalans Amsterdam. En in de 5 jaren die volgde zag zij steeds meer gezichten die de lessen kwamen volgen, opende een kleine shop in de studio die al snel te klein bleek te zijn en zag zij een team instructors dat steeds groter werd en daardoor een steeds gevarieerder aanbod in lessen kon gaan aanbieden. Het aanbod werd zo gevarieerd dat niet alle lessen meer binnen het Chalans franchise concept pasten.
Met het eerste lustrum van deze paaldansschool besloot zij daarom het roer om te gooien en officieel de deuren van Stick2dance te openen. Met een nog breder aanbod in lessen en hopelijk snel ook een webshop!
Marjolein kan alle lessen die binnen Stick2dance worden gegeven zelf ook geven en mocht je een van haar burlesque lessen volgen dan kom je haar alterego ‘Lola Magnolia’ tegen. Ook is zij beschikbaar voor privélessen, is zij een van onze workshop instructors en treedt zij graag op.

Daisy
Is in de zomer van 2018 bij ons team begonnen. Deze dame wordt heel gelukkig van creativiteit, beweging en nieuwe dingen proberen.
Daisy was voorheen al een vast gezicht in onze lessen en solliciteerde direct zodra zij hoorde dat er een plekje vrijkwam in ons team.
Zij geeft bij ons les in: ‘Pole dance’, ‘Lyrical pole’ en ‘Aerial hoop’.

Dineke
Begon in 2017 al in onze studio met het geven van workshops en werd in het voorjaar van 2018 een vast gezicht in ons team. Deze getalenteerde dame heeft al wat titels op haar naam staan, met als uitblinker haar pas behaalde titel ‘Wereldkampioen paalsport – ultra pole’. Trots dat deze dame in ons team zit!
Geeft als vaste instructor op dit moment les in ‘Pole dance’.
Daarnaast geeft zij regelmatig workshops in o.a. ‘Pole tricks & flips’, ‘Power tricks’ en ‘Handbalance’. Z
ij is beschikbaar voor privélessen en voor het boeken van een event/optreden.

 

Tiffany
Deze zeer getalenteerde dame kwam in Augustus vanuit de USA over naar Amsterdam vanwege haar studie, maar veroverde gelijk onze harten. Daarom zal zij per September 2018 ook een vast gezicht in ons team zijn. Geeft als vaste instructor op dit moment les in ‘Pole dance’.
Daarnaast behoort zij tot onze groep workshop instructors en is zij beschikbaar voor privélessen en voor het boeken van een event/optreden (ze stond in de USA ook al op het podium bij Snoop Dogg!).

 

Nicole I.
Deze Italiaanse dame gaf in 2015 al diverse lessen in onze studio, maar gaf destijds gehoor aan de drang eerst nog meer te willen reizen. Sinds het voorjaar van 2018 is ze weer terug bij ons en daar zijn wij heel blij mee!
Geeft als vaste instructor op dit moment les in ‘Chairdance’, ‘Exotic pole’, ‘Sexy pole & floorwork’ en ‘Stretch&flex’.
Daarnaast verzorgt zij specialty lessen, kan ze invallen voor o.a. ‘Sensual dance’ en ‘Pole dance’, behoort zij tot onze groep workshop instructors en is zij beschikbaar voor privélessen en voor het boeken van een event/optreden.

 

 Ariana
Heeft in 2016 haar opleiding in dans succesvol afgerond door o.a. bij ons als stagiaire mee te draaien in het team. Zij besloot gelukkig om niet meer weg te gaan bij ons.

Ariana deelt haar kennis en passie heel graag op een fijne en duidelijke manier met iedereen die haar lessen komt volgen.
Zij kan haar danservaring ook goed combineren met paaldans, maar danst liever los van de danspaal de hele studio door.
Geeft als vaste instructor op dit moment les in ‘Sensual dance’.


 Nicole G.
Sinds Nicole is ons team zit hebben wij een ‘woensdag dansdag’ in het leven geroepen voor deze zeer getalenteerde danseres, die ook nog eens goed kan paaldansen en met een aerial hoop of een chair overweg kan. Als zij geen lessen geeft treedt ze in binnen- en buitenland graag op tijdens (grote) evenementen. Een echte duizendpoot dus!

Geeft als vaste instructor op dit moment les in “High heels class’, ‘Lyrical pole’ en ‘Twerk’.
Daarnaast verzorgt zij specialty lessen, kan ze invallen voor o.a. ‘Chairdance’ en ‘Aerial hoop’, behoort zij tot onze groep workshop instructors en is zij beschikbaar voor privélessen en voor het boeken van een event/optreden.

Eunice
Bezocht onze studio tot op heden vooral om zelf te trainen. Maar solliciteerde naar een plek in ons team, toen deze vrijkwam. Omdat wij al bekend waren met Eunice en haar kennis was de keuze voor ons al snel gemaakt.  Daarom zal zij per September 2018 ook een vast gezicht in ons team zijn.
Geeft als vaste instructor op dit moment les in ‘Pole dance’, ‘Active flexibility’ en ‘Aerial hoop’.
Daarnaast kan ze invallen voor o.a. ‘Exotic pole’ en ‘Chairdance’, behoort zij tot onze groep workshop instructors en is zij beschikbaar voor privélessen.

 

 Jeniffer
Jeniffer is in 2012 begonnen met het paaldansen, toen ze op zoek was naar een nieuwe uitdagende sport. Eenmaal begonnen was er geen weg meer terug “I fell in love with it”. Vervolgens is ze het allemaal nog serieuzer aan gaan pakken en na 2 jaar hard werken mocht ze zichzelf instructor gaan noemen.

Haar trainingen en opleiding hebben voornamelijk plaatsgevonden in Venezuela, haar geboorteland. Toen ze naar Nederland verhuisde wilde ze niks liever dan verder kunnen gaan met haar passie en daar bij ons de ruimte voor!
Geeft als vaste instructor les in ‘Pole dance’ en ‘Exotic pole’. Daarnaast behoort zij tot onze groep workshop instructors.

 Ilona
Ilona heeft eigenlijk altijd al gedanst. Voordat ze met paaldansen begon was dit vooral klassiek ballet en jazz. Hetgeen wat haar in paaldansen vooral aantrekt zijn de moves, de dans en het lichaam.
Ilona geeft het liefst les bij ons in ‘Pole dance’, ‘Spinning pole’, ‘Sexy pole and floorwork’, ‘Stretch & Flexibility’ en ‘Aerial Hoop’.

Op dit moment werkt zij vooral als inval instructor bij ons.

 Imran
Imran was bij Chalans Amsterdam een van de eerste dames in ons insructor team en is gelukkig nooit meer weg gegaan! Met veel plezier verhuist zij daarom ook door naar het Stick2dance team.

Zij geeft het liefst les in ‘Pole dance’, ‘Stretch & flexibility’, ‘Sexy pole & floorwork’, ‘Chairdance/lapdance’ en niet te vergeten haar specialty ‘Dancehall pole’.
Werkt op dit moment vooral als inval instructor bij ons en is een van onze workshop instructors.

 Gabusia
Gabusia is in 2017 bij ons team gekomen.

Zij heeft diverse kampioenschap titels op haar naam, gaf o.a. ook les in het tv programma Utopia en treedt graag op tijdens (grote) evenementen.
Zij geeft het liefst les in: ‘Pole dance’, ‘Chairdance’ en ‘Exotic pole’.
Werkt op dit moment vooral als inval instructor bij ons en is een van onze workshop instructors.

 Cai
Cai begon bij ons als stagiaire bij Chalans Amsterdam, werd vervolgens een vaste instructor en verhuisde  mee naar het Stick2dance team.
Zij geeft het liefst les in ‘Pole dance’ en ‘Aerial hoop’.
Werkt op dit moment
als inval instructor bij ons.